A jelenleg Silverstone-ban tartózkodó pilóták közül Michael Schumacher, Fernando Alonso, Giancarlo Fisischella, Jarno Trulli, Felipe Massa, és Vitantonio Liuzzi is jelezte részvételét a budapesti mérkőzésen, és a csapat első jegyrendelése is megérkezett. Sőt az előzetes tájékoztatások szerint további jegyigénylések is várhatóak még részükről. A Nazionale di Piloti csapata egyelőre 100 darab jegyet kért tehát, de arra nézve nem adtak felvilágosítást, hogy kik lesznek Schumacherék vendégei a Puskás-stadion lelátóján.

A Sugárban elfogytak az 1600 forintos jegyek

Fontos információ a jegyek iránt érdeklődőknek, hogy az első két napi roham során elfogytak a magasabb árkategóriájú, 1600 Ft-os jegyek a Sugár üzletközpontban. Az Örs vezér téri áruházban így mostantól már csak a 600 Ft-os jegyek lesznek kaphatóak. A Sugárban egyébként az előzetes tervekkel ellentétben – a nagy érdeklődésre való tekintettel – szombaton és vasárnap is lehet jegyet váltani a MAI CASCO Futball Grand Prix-re 11 óra és 18 óra között az első emeleti, úgynevezett „piactéren”. Budapesten a nagyobb jegyirodákban, és vidéken az IBUSZ irodákban hétfőn kezdődik a jegyárusítás, és ezeken a helyeken a terjesztők ígéretei szerint korlátozott számban még kaphatóak lesznek 1600 forintos belépők is.

Elindult az esemény hivatalos weboldala

A MAI CASCO Futball Gálát támogató origo.hu jóvoltából már elindult az esemény hivatalos weboldala, mely a www.origo.hu/sport/maicascofutballgrandprix címen érhető el. Az oldalon a mindenkori legfrissebb hírek mellett a korábbi mérkőzések képgalériája is megtalálható, sőt kuriózumként Michael Schumacher egy videofelvétel erejéig dekázik is.