A sporttámogatás keretében négy-négy darab Citroën C2 illetve C3 típusú gépkocsit bocsát a vezérképviselet a sokszoros bajnok vízilabda csapat rendelkezésére a 2003-2004-es idényre.

A Bajnokok Ligája első fordulójából magabiztosan jutott tovább a BL és a Magyar Bajnokság egyik nagy esélyese, a Vasas Plaket Euroleasing vízilabda csapata. A Kásás legénységnek nem okozott gondot a vetélytársak legyőzése. Az olimpiai és világbajnokkal felálló magyar csapat imponáló játékot produkálva, ellenfeleit, 10-20 góllal győzte le. A következő erőpróba Belgrádba szólítja az angyalföldi alakulatot, ahol joggal bizakodhat hasonló folytatásban.

Négy autóval erősíti a Citroën az EUROLEASING ORSI SOPRON női kosárlabda csapatát

Szintén egy évre szóló együttműködési megállapodást írt alá Farkas Balázs az MKB Euroleasing Rt. Elnöke, Török Zoltán az EUROLEASING ORSI SOPRON, és Jean Marie Walch a Citroën Hungária ügyvezető igazgatója. A sporttámogatás keretében két-két darab Citroën C2 illetve C3 típusú gépkocsit bocsát a vezérképviselet a sokszoros bajnok kosárlabdacsapat rendelkezésére a 2003-2004-es idényre. 

Citroën C2: született városi sportautó

2003. szeptemberében érkezett Magyarországra a Citroën fenegyereke a C2, amely alig néhány héttel korábban mutatkozott be Frankfurtban. A sportos, négyüléses kisautó vagány formájával és színes, hangulatos belsőterével első látásra is könnyedén hódít, átalakíthatósága azonban egyszerűen verhetetlen. Két hátsó ülése előre-hátra csúsztatható, összecsukható, így a csomagtér befogadó képessége rugalmasan alakítható. A praktikusan két irányban nyíló csomagtartóajtó megkönnyíti a ki- illetve bepakolást. Biztonsága és menettulajdonságai a Citroën nagysikerű alsókategóriás modelljeihez hasonlóak. A tágas, gömbölyded C3 és a többféle szabadidő-autóvá is átalakítható C3 Pluriel testvéreként a háromajtós C2 erőteljes stílusával és sportos lendületességével egészíti ki a Citroën alsókategóriás kínálatát.