A Fiat Centro Stile által tervezett modell 4,56 m hosszú, 1,73 m széles és 1,5 m magas, tengelytávja 2,6 m, csomagtere 500 literes, azaz dimenziói alapján kiváló családi autónak ígérkezik. A jövőre piacra kerülő modellről a hivatalos bemutató után közölnek majd részletesebb műszaki adatokat, de annyi már bizonyos, hogy a Linea későbbi három- és ötajtós verziója a régi-új Bravo keresztnevet kapja!

Szintén Isztambulban mutatkozik be az Opel Astra ötödik változata, a négyajtós Astra Sedan. Az autót az Opel lengyelországi, Gliwicében található gyárában fogják összeszerelni, mely ideális a típus fő

célpontjának tekintett kelet-európai régióban történő értékesítés szempontjából. Az autó 2007 őszén kerül piacra két-két különböző benzines és dízelmotorral, melyek teljesítménye a 90 és 140 lóerő közötti sávot fedi le. A négyajtós Astra 4618 mm hosszú, 1754 mm széles, 1458 magas, tengelytávja pedig igen tisztességes, 2703 mm, no és a csomagtartó 500 literes űrmérete is megfelel a családi négyajtósokkal szemben támasztott követelményeknek. Akárcsak a többi modellváltozathoz, a szedánhoz is számos extra lesz rendelhető, többek között bi-xenon fényszórók, hegymeneti elindulást segítő modul, vagy a Quickheat fantázianevű villámgyors fűtésrendszer.