Az egyik autót a 2009-es Szöuli Autókiállításon mutatja a be a cég, később pedig a Hyundai Motor szöuli központjában állítja ki. A másik kettőt árverésre bocsátják a 2009 márciusa és júliusa közt számos művészeti, filmművészeti és divatrendezvénynek otthont adó, különleges Prada Transformer* épületben. A Hyundai motor Company – Prada Transformer név alatt futó rendezvénysorozat jótékonysági célokat támogat.

A Prada formatervezői csapata szorosan együttműködik a Hyundai Motor mérnökeivel és formatervezőivel, s a divatház szignójával ellátott anyagok felhasználásával négy hónap alatt alkotják meg Olaszországban a három, különleges kiadású Hyundai szedánt.

A Hyundai idén lépett ki a luxusautók piacára az új, hátsókerék-hajtású V6-os és V8-as Genesis modellel, s a vállalat szélesre tárja kapuit a világ legjobbjaitól származó kreatív ötletek előtt. A különleges kivitelű autók projektje jelenti az alapot a koreai autógyár és több más, speciális szempontok szerint kiválasztott partner közti, későbbi együttműködéshez.

*A Prada Transformer
A Prada Transformer tetraéder alakú épület, amely Rem Koolhaas építész és az Office for Metropolitan Architecture (OMA) stúdió agytrösztje, az AMO alkotása. A Prada Transformer a szöuli Kyeonghee Palota szomszédságában épül fel, és 2009 márciusa és júliusa közt számos művészeti, filmművészeti és divatrendezvénynek ad majd otthont. A projekt együttműködő partnerei az LG Electronics, a Hyundai Motor Company és a Red Resource. Az 1913-ban alapított Prada elismert trend-diktáló márkaként szerzett magának hírnevet a luxustermékek piacán.