A www.weltauto.hu oldalon regisztrált párok közül minden héten kisorsolnak egyet, akik egy luxusjárművet (pld. Volkswagen Phaetont) kapnak esküvőjük idejére sofőrrel. Az első szerencsés nyertes neve már olvasható a honlapon.

A részvétel feltétele, hogy az ifjú párról a sofőr egy fotót készíthet a luxusautóval, ami aztán fölkerül a honlapra. Később a párok fotóiból adatbázis is készül, amelyben minden érdeklődő rákereshet ismerőseire, rokonaira.

2004-ben a Weltauto márkakereskedői hálózat 1950 járművet értékesített, amely 51 százalékkal több a 2003-as 1286 darabnál. A Weltauto, mint garanciális használtautó kereskedelmet biztosító program, egyedien pozitív jelentéssel gazdagította az üzletágat. A siker lényegi eleme az említett weboldal, melynek látogatottsága a 2004. szeptemberi, szintén rekordnak számító 220 ezerről októberben már 310 ezer látogatóra ugrott. A website immár egyfajta hasonlító-értékmérő szerepet is betöltve a használtautó piacon.

2005-ben a még le nem fedett megyékben is megjelennek a Weltauto partnerek és 30-ról 40-re nő a márkakereskedői hálózat tagjainak száma.