A magyar Wittinger Csaba rajzolta meg az új Renault Twingo karosszériáját, amelyet egy kollégája, Luciano Bove alakított át azt követően, hogy a LOptimum férfimagazin azt kérte a gyártól, tervezzen nekik büfékocsit.

A Renault valamiért nem az új Trafic haszonjárműből indul ki, hanem a farmotoros kisautóját alakította át úgy, hogy eltüntette a hátsó üléseket és a tetőt, és hátra egy méretes sütőt helyezett. Annyira azért nem meleg a motor feletti rész, hogy az önmagában elég legyen a sütéshez, bár azt se fejtették ki, milyen tüzelést használnak. Nem árt óvatosnak lenni, benzinmotoros autóról beszélünk, ahol ügyelni kell a nyílt lángra és a parázsra. Sajnos nem a kínálat jövőbeli bővítését jelzi előre a TwingHot, azaz nem számíthatunk Smart Fortwo-méretű csöppségre a Renault kínálatában, pedig sütő nélkül izgalmas, apró, hátsókerékhajtású roadster lenne a Twingo.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!