A K&H Lízingcsoport, a K&H Bank olimpiai támogatási tevékenységeivel összhangban döntött úgy, hogy támogatni kívánja az Athen Club olimpikonjainak felkészülését: számukra 50 darab Opel Astra Viva típusú személygépkocsit ajánl fel használatra.

A K&H Lízingcsoport az Athen Clubbal közösen kiválasztott sportolók részére 2004. december 15-ig biztosítja az autók korlátlan használatát. A K&H Lízingcsoport a pénzintézetek, illetve a lízingcégek közül az Athen Club kizárólagos partnereként ezzel a támogatással kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a magyarországi élsportolókat tömörítő szervezettel karöltve, a felkészülés utolsó hónapjaiban még nagyobb figyelmet és kényelmet nyújtson olimpikonjainknak, a közös eredmények érdekében.

Az Athen Club létrejöttének célja a 2004-es athéni olimpiai játékokra készülő pont,- illetve éremesélyes sportolók életkörülményeinek javítása, felkészülésük támogatása, valamint nagyobb médianyilvánosság biztosítása mind a versenyzők eredményeinek, mind a felkészülés hosszú folyamatának.

Az autók jelképes átadásakor Oluremi Durosaiye, a K&H Lízingcsoport megbízott vezérigazgatója elmondta: „megtiszteltetésnek érezzük, hogy a K&H Lízingcsoport támogathatja az Athen Club olimpikonjait, azokat a kivételes sportembereket, akik nemsokára Magyarországot képviselik a világ legrangosabb sportversenyén. Úgy érzem, a lízingpiac dobogós helyén álló K&H Lízingcsoport csapata méltó partnere lehet az élsportolóknak a sikerek elérésében. Vagy ha pestiesen akarjuk mondani: mostantól a K&H Lízingcsoport és a magyar olimpikonok „együtt nyomják a gázt”.”

Szalay Balázs, az Athen Club alapító tagja az átadáson hozzátette: „az Athen Club egyedülálló kezdeményezés, amelynek lényege, hogy – együttműködve a magyar sport gerincét alkotó szervezetekkel - a szponzori támogatásokat közvetlenül juttassa el a sportolóknak. A utazások, edzésre sietés gondjának megoldásában kaptunk most hatalmas segítséget a K&H Lízingcsoporttól.”

A K&H Lízingcsoport az autók szabályos és biztonságos forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának minden költségét állja, a sportolóknak kizárólag a napi költségeket (üzemanyag, parkolás), ill. az esetleges károkból fakadó önrészt kell fizetniük.

A K&H Lízingcsoport Athen Clubnak nyújtott támogatásának partnerei: az Opel Sztráda márkakereskedés (Quattro csoport), ahonnan a K&H Lízingcsoport az 50 darab személygépkocsit vásárolja, az Opel Hungary és az Opel South-East Europe.