A rendkívül eredményes sportoló nemcsak felkészülésében törekszik a maximumra, hanem autója megválasztásakor is, hiszen nemrég egy fekete színű Volswagen Passat Variantot vásárolt magának. A választás aligha volt véletlen, hiszen egy erős, megbízható, erejével mégis takarékos dízel modellt választott, amely hosszú távon társa lehet sok utazással járó sportolói karrierjének.

A Volkswagen és a Volkswagen Haszonjárművek, valamint az öttusasport együttműködése egyébként már hagyományosnak mondható, hiszen idén tavasszal immár hetedik alkalommal támogatták az Öttusa Világkupát. A Volkswagen Vörös Zsuzsa olimpiai bajnoki címe alkalmából eredményekben gazdag 2005-ös évet kíván és a sportoló VW Passat Variantjának egy évnyi díjmentes szervizével járul hozzá a további sikerekhez.

Emellett a Volkswagenekhez járó hagyományosan 2 évnyi garanciát Vörös Zsuzsa esetében a Volkswagen 3 évre hosszabbítja meg. A Volkswagen és a Volkswagen Haszonjárművek márkák büszkék arra, hogy támogatásukkal segíthetik a hazai öttusasport további eredményességét.