A verseny során tizenegyes rúgó játékban kellett pontokat gyűjteni. Regisztráció ellenében bárki részt vehetett a márciustól júliusig tartó internetes tornán és nyereményjátékon egyszerre, amelynek a fődíja egy több mint 3 millió forint értékű DUCATI Hypermotard típusú motor volt; illetőleg két darab síkképernyős PHILIPS televízió is gazdára talált.

A 15 országban játszó regisztrált résztvevők által gyűjtött pontszámok alapján hétről hétre változott az országok rangsora. Kéthetente hírlevélben értesítették a résztvevőket, hogy mely országok mérkőznek meg az adott héten egymással. A játék szerencsés nyerteseit a résztvevő országokból a 100 legtöbb pontot elérő versenyző közül sorsolták ki.

A júniusi hamburgi sorsolás a mezőkovácsházi Fodor Dávidnak hozta meg a szerencsét, aki kizárólag amiatt játszott, hogy elnyerhesse a „motorok ferrarijaként” számon tartott impozáns darabot. Nem sokkal karácsony előtt Gábos Annától a magyarországi Beiersdorf munkatársától vehette át személyesen a motort.