Három győzelemmel, egy második és három harmadik helyezéssel az Audi volt az idei választás messze legsikeresebb autógyártója.

A8 A8

Egyértelmű fölénnyel – és minden versenytársnál jobb eredménnyel – az Audi A8 2003 és 2004 után ismét a felső kategória élére került. Az Audi A4 szintén harmadik egymást követő évben nyert a középkategóriában, így az „Autonis“ díj hat éves fennállása óta elért négy győzelmével minden idők legtöbbet kitüntetett gépjárműve.

A6 A6

Emellett a 2004-es év legeredményesebb debütálója, az A6 szintén egyértelmű fölénnyel győzött legfontosabb német versenytársai előtt a felső-közép kategóriában. A kompakt osztály második legjobbja az Audi A3. Egy-egy harmadik helyet szerzett a terepjáró kategóriában az Audi allroad quattro, a kabriók között az A4 Cabriolet és a tanulmány kategóriában az Audi Le Mans quattro.

A4 A4

Az „AUTO Straßenverkehr” berlini autós magazin és a „mot” stuttgarti testvérlap a „legjobb autó-designért“ járó Autonis díjat már hatodik alkalommal ítélte oda. Összesen 12 kategóriában 306 modell közül választottak. Több mit 36.000 szakavatott olvasó erősítette meg szavazatával az Audi design-filozófiájának kifejezőerejét.