Az autóiparban több mint száz éve, 1907 óta működő holland AutoBinck Holding N.V. sikeres nagy- és kiskereskedelmi tevékenysége révén évente hatvanezer gépjárművet értékesít Európában. A cég által alapított Hyundai Holding Hungary 2007 eleje óta képviseli importőrként a Hyundai márkát Magyarországon.

Az importőr tulajdonában álló új szalon megnyitása megfelel a cég nemzetközi üzletpolitikájának, mely szerint azokban az országokban, ahol importőri tevékenységet végeznek, bekapcsolódnak az autók kiskereskedelmi értékesítésébe is, mivel így jobban tudják támogatni a márka fejlődését, és ezen keresztül növelni a vásárlói elégedettséget. Az AutoBinck hisz abban, hogy kiskereskedelmi tevékenysége révén a jövőben közelebbi betekintést nyerhet a piaci folyamatokba, és ezáltal gyorsabban és közvetlenebb módon reagálhat az autókereskedelem rendkívül gyorsan változó körülményeire.

A cég életében mindig is nagy szerepet kapott a termékpaletta diverzifikációja, így nem meglepő, hogy hazánkban is multibrand kereskedéssel jelentkeznek. A Hyundai mellett Chevrolet, Opel és Fiat értékesítésével is foglalkozó AutoBinck Hungary terveiben további szalonok megnyitása is szerepel a következő két év során.