Erről egy továbbfejlesztett, 450 kW/612 LE teljesítményű Mercedes-AMG 6,0 literes V12-es biturbo-motor gondoskodik, valamint az a feszesebb kialakítású futómű, amely nemcsak a teljesítmény kibontakoztatásában segít, hanem egyben a Maybach luxuslimuzinokra jellemző nagyfokú menetkomfortot is biztosítja. Mindez a Maybach 57 S luxuslimuzint olyan vezetők tulajdonába predesztinálja, akik a legmodernebb csúcstechnikát a márka tökéletes kivitelezésében akarják átélni.

Az új Maybach 57 S nulláról 100 km/h-s sebességre 5 másodperces gyorsulásával is kimagasló teljesítményét bizonyítja. A kialakítás kihangsúlyozza a dinamikus megjelenést A meggyőző teljesítményű luxuslimuzin hangsúlyozottan dinamikus megjelenését optikai elemek erősítik. Ezek közé tartoznak többek között az exkluzív monokróm, speciális fekete- vagy ezüst színek, az átalakított orr rész továbbfejlesztett hűtőkialakítással, a világítás módosított formatervezése, a decens „57 S“-felirat a sárvédőn az A-oszlop alatt és a csomagtérfedélen, valamint az új, markáns 20” méretű könnyűfém kerekek.

A jármű belső terét is a tudatosan kialakított, egyedülálló exkluzív optikai megoldások jellemzik. Ilyenek az autentikus lakk és carbon applikációk, amelyek elsősorban a jármű vezetőjének látó- és érintőmezőjén belül gondoskodnak dinamikus eleganciáról.

Az új Maybach 57 S novembertől áll készen a luxusmárka sindelfingeni „Center of Excellence” ügyfélközpontjában.