A francia és olasz autók általában jól szerepelnek az ilyen megmérettetéseken, tizet el is vittek a legutóbbi tizennégy díjból. Szerintünk most is ők prezentálják a két legizgalmasabb autót, és ezt gondolják az ügyfeleink is – hiszen az oddsokból látszik, mire fogadtak az emberek – mondta a Betsson.com sajtóreferense, Hans Martin Nakkim.

Az „Év autója” egy neves megmérettetés mindenféle alkategóriák nélkül. 23 országból 59 újságíró ítéli oda a címet egy olyan autónak, mely a díj átvételétől számított 12 hónapon belül piacra kerül.

A bookmakerkedés már nem csak a fociról és a sportról szól. Minden nap indítunk új piacokat, ahol a politikai választásoktól az Euró árfolyamon át a valóság showkig és más olyan nagy, nem sporttal kapcsolatos eseményekig bezárólag mindenre lehet fogadni, mint az Oszkár vagy éppen az Év autója választás. Nagyon nehéz az ilyen események oddsait meghatározni, és úgy tűnik sok felhasználónak a kedvére való, ha olyan piacokat ajánlunk, ahol előnyt élveznek a fogadók velünk szemben, mondja Nakkim.

Az oddsok:

Citroën C5                 3.00
Alfa Romeo MiTo       4.00
Opel Insignia             6.00
Skoda Superb            8.00
Ford Fiesta                8.00
Volkswagen Golf       11.00
Renault Megane        22.00