Hírek

Menetpróba
Volkswagen Golf GTI:
Három évtizeddel a GTI-legenda születését követően már valódi kiforrottságról, technikai csúcsarzenálról beszélhetünk. Az ötödik generációs Golfban is testet öltött kisördöggel már a hazai vásárlók is cimborálhatnak.

Mercedes-Benz Axor

Yamaha MT-01:

Miközben a gyártók leginkább a tömegcikkekkel ostromolják a piacot, természetesen felbukkan egy-egy igazi vadállat, rétegmasina, ikon, vagy ahogy hívni akarunk egy kategóriáktól elrugaszkodott, különleges motorkerékpárt. A dél-afrikai bemutatót követően már ki is próbáltuk a fantáziadús koncepcióból lett sorozatgyártású óriást.

Teszt
Citroen C5 2.0 16V SX

Peugeot 407 SW 3.0 V6 Sportline:

A francia oroszlán kombija nem hétköznapi kombi, nevezzük inkább terápiás üvegautónak. Hogy miért és hogy milyen is valójában a 407-es sorozat nemrég megjelent SW változata, arról Karlovitz Kristóf írása számol be.

Opel Tigra 1.4 Enjoy és 1.8 Sport:

Tíz esztendővel a mikrokultuszt teremtő előd megjelenése után már egy sokkal komolyabb és változatosabban használható Tigra indult hódító útjára, mégpedig az egyre divatosabb kupé-kabrió szegmensben. Hideg napok ide vagy oda, ha egy nyitható tetős újdonság ősszel mutatkozik be, azt akkor is vallatóra kell fogni!

Mazda MPV 2.0 CDH TE
Toyota Yaris Verso 1.5 VVT-i Luna

Használt autó
Citroen XM, Xantia és C5
Peugeot 405 és 406 Break
Opel Tigra I (1994-2000)

Járműtechnika
BMW Projektház (1. rész): a központi agy
Univerzális padlóburkolatok
Mobil műszaki felülvizsgáló állomás

Időszerű
Év végi akciók a gépkocsik piacán
Év végi akciók a motorkerékpárok piacán

Közlekedésbiztonság X. fejezet:
Téli vezetéstechnika

Ezt írtuk …50, 40, 30, 20, 10 évvel ezelőtt

Galéria
Börze

Hang és kép
Új játékszoftverek (2. rész)

Sport Hírek, eredmények
Formula-1:
Zajlik, mi több, forrong az élet a cirkuszi porondon – mostanság közönség nélkül, de annál nagyobb érdeklődés mellett. Átigazolások, felvásárlások és civakodásgyanús egyezkedések a kulisszák mögött…

Gyorsasági motoros GP
Tereprali OB
Rali-világbajnokság: Ausztrália

Keresztrejtvény