A karosszéria-elemek egy részét, például az oldalfalakat, ajtókat és csomagtér-tetőket acélból préselik és vágják ki egy 3D-s lézerberendezéssel az Audi RS6 Avant és limuzin modellek számára, melyeket aztán speciális technológiával illesztenek össze. A győri szerszámgyárban nem csak karosszéria-elemeket gyártanak, hanem az ezekhez szükséges berendezéseket is itt tervezik és szerelik össze.

 „Az Audi Hungaria ismét bővíti kompetenciáját a szerszámgyárban. Már öt  különböző Audi modell konstrukciójában és gyártásában vesznek részt a győri szerszámgyár munkatársai Ingolstadttal és Neckarsulmmal együttműködve“- mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.

Az Audi Hungaria  2005-ben nyitotta meg szerszámgyárát. A 18.000 m2 -es gyártócsarnokban szerszámokat és berendezéseket terveznek és gyártanak valamint kisszériában karosszéria-elemeket készítenek Audi R8, RS4, S6 és RS6 modellek számára.
A szerszámgyárban jelenleg 360-an dolgoznak, ebből 50 mérnök és konstruktőr. A feladatok bővülésének köszönhetően további főiskolai és egyetemi végzettséggel rendelkező munkavállalók jelentkezést is várják a szerszámgyárban.