Öt éves magyarországi „pályafutása” alatt nem csupán megismerték, de meg is kedvelték azok, akik ennek keretében vásároltak vagy akarnak vásárolni használtautót. A siker értékét jól jelzi, hogy már a tízezredik autót adták át a Weltauto program keretében.

Máig biztonságot és minőséget jelentenek a Weltauto égisze alatt forgalomba hozott gépjárművek. A Weltauto meghatározó szereplővé vált a magyarországi használtautó-piacon. A jól bejáratott márkanév egyet jelent a minőségi használtautó-kínálattal és a megbízható háttérrel, s ezzel az ügyfelek kivédhetik a használtautó-vásárlásban rejlő veszélyeket.

A Weltauto partnerség feltétele szigorú minőségi elvárások teljesítése, a programba kizárólag a Porsche Hungaria márkakereskedői hálózatában működő partnerek léphetnek be. Az ügyfelek állapotfelmérésen átesett, kifogástalanul szervizelt és kitűnő műszaki állapotú autók közül választhatnak a Weltauto kínálaton belül. A használtautó-vásárláshoz kötődő félelmeket eloszlatja az ötcsillagos Weltauto szolgáltatás teljes körű műszaki garanciával, Európára kiterjedő mobilitásgaranciával és Weltauto vásárlása esetén – a hazánkban forgalomba helyezett autókra járó – beszámítási garanciával.

Az elmúlt néhány évben a magyarországi Weltauto hálózat az eladások tekintetében még nem, de minőségben és ismertségben már egy szintre fejlődött az Ausztriában működővel. A programban részt vevő márkakereskedések száma a kezdeti 13-ról 40-re gyarapodott, és 2003 tavaszától a kitűnő állapotú személyautókon kívül a hasonlóan jól karbantartott haszonjárműveket is bevonták. Az importőri használtautó-programok között 2002-ben kivívott és azóta tovább erősített piacvezető helyet egyébként a kedvező értékesítési adatok is alátámasztják.

A márka idén várhatóan 44 tagúra bővíti a Weltauto hálózatot, s ezzel az ország minden jelentősebb területén jelen lesz a Porsche Hungaria hetedik márkája.

A tavalyi ötéves évforduló után most újabb mérföldkőhöz érkezett a márka: május 17-én a Porsche Buda nemrégiben teljesen felújított modern márkakereskedésében talált gazdára a 10.000. Weltauto rendszerben eladott gépkocsi. A jubileumi Weltauto egy fehér színű 2003 –as Volkswagen Golf 1.9 PD TDI 4MOTION gépkocsi.