Jó az ágy is, de kicsit unalmas. Ráadásul itt a nyár, a kalandok ideje. Nem csoda, ha rétről, erdőről, homokos tengerpartról ábrándozik. Persze lehet ott sétálni is, de nem csak… Meg merné kockáztatni? Az új, kalandos helyek a szexben felidézik az első alkalmat, az első szerelmi együttlétet, hiszen újak, frissek, és valami cinkosság, játék is keveredik a szenvedélybe. Mindez pedig a szerelem és a szex lényege! A szenvedélyes egymásra találás, a komfort hiánya, a gyors egyesülés az igazi, állati szenvedély felidézése, a természetes és spontán ösztönök megélése. És ebben semmi rossz nincs. Sőt: izgalmas!

A tenger

A vágy: Szeretkezni a tengerben, ez valami olyan élmény, mintha hirtelen újra visszatalálnánk a magzati boldogsághoz. A lágyan ringó víz elernyeszti a testet és a lelket, magában hordozza a tökéletes harmóniát. A selymes simogatás és a ringatás már önmagában extázist jelent, hát még ebben az összhangban egyesülni a másikkal… Ezer simogató kéz, és a víz jótékony takarása, az elemek ölelése…
A valóság: A víz valószínűleg egy kicsit túl hideg… És az, hogy a víz alatt van a test, önmagában még nem jelenti, hogy senki sem láthatja… Vannak búvárok, és a parton is ezer szem figyel… Mi a teendő?
Válasszák a „csúcsforgalom” mentes időszakot. Délelőtt 10 előtt vagy este 6 után… Maradjanak olyan helyen, ahol a férfi lába még leér… Ölelje át combjaival a férfi derekét, és élvezze, ahogy a hullámok hol közelebb, hol távolabb lökik a kedves testtől. Ismerős mozgás, ugye? Segíthet is persze, olvadjon össze a természet ritmusával… És mindenképpen maradjon a közelében, mert a drága úrnak segítségre lesz szüksége, ha partra szeretne érni a kaland után.

A kerti asztal

A vágy: Legyőzni a szomszédok tettenérése feletti félelmet, és a szent családi ebédek színhelyén egymásba olvadni… olyan, mint újraforgatni a Postás mindig kétszer csenget című világsikerű filmet, ahol Jack Nicholson és Jessica Lange vadul lesznek egymáséi a konyhaasztalon.
A valóság: A filmekben mindig minden egyszerűnek tűnik. Csakhogy ez a műanyag kerti asztal úgy csikorog és billeg, mintha bármelyik pillanatban össze akarna roskadni. Mi a teendő?
Lehet, hogy ketten túl nehezek a kerti asztalnak? Mi lenne, ha csak a fenekével támaszkodna rá, kezével hátul megtámaszkodva, és kedvesének kínálná magát? Hosszú szoknyája jótékonyan takarná önt és párját, ha esetleg óvatlan pillantások önök felé tévednének. Ezzel a néhány apró trükkel minden esélye megvan a test örömeinek megízlelésére, még azon a roskatag kerti asztalon is.

Az erdő

A vágy: A romantika és az állati ösztönök összekeverednek, ahogy a fény és az árnyék is. Az erdő a természetes és a természetfeletti egymásba kulcsolódása. A lelkünk mélyén megbúvó félelem az erdő mélyén lakó farkassal szemben pedig feléleszti a legősibb szexualitást.
A valóság: Az erdő gyönyörű, de tele van bogarakkal, szúnyogokkal, kisebb-nagyobb állatokkal, letört, éles ágakkal, vadászokkal, vadőrökkel és gomba után kutató kirándulókkal. Mi a teendő?
Itt csak a huszáros bátorság és gyorsaság segít. Válasszon oltalmul egy fát, támaszkodjon neki háttal. Partnere emelje fel úgy, hogy ön combjaival átölelhesse csípőjét, ő pedig kezével tartsa önt a fenekénél. Fél? Mondja meg neki. Ez a leganimálisabb ösztönöket ébreszti fel benne.

Az autó

A vágy: Utazás, kaland, távolba tűnő utak. Az ember ott áll meg, ahol neki tetszik, lehetőleg védve az illetéktelen tekintetektől. Itt nem az otthon védett melege, hanem a kalandvágy hajtja az ösztönöket. A libidó most duplájára nő: egyrészt egy véletlenül arra sétáló kiránduló intim tekintetének a veszély miatt, másrészt… sokunk emlékezetében feldereng az első csók, az első testi közelség, amit egy autó hátsó ülésén éltünk meg… kamaszként.
A valóság: Egy megfelelően félreeső zugot találni nem is olyan könnyű, mint képzelnénk. Hacsak nem egy kihalt, sivatagos, turistáktól mentes helyre zarándokolunk… A kényelemről nem is beszélve. Bár a reklámok szerint teljes komforttal rendelkeznek a mai autók, és elég tágasak is, nem a szerelmeskedésre képezték őket… Mi a teendő?
Hátul mindenképpen kényelmesebb, mint az első üléseken. Ha csak a kéziféket nézzük… Kapjon elő egy pokrócot, kispárnát – minden autóban kell lennie! -, készítsen neki pillanatok alatt egy kényelmes fészket. Döntse hanyatt, most már öné a terep! Saját ritmusa, kénye-kedve szerint hullámozzon rajta és fölötte, érezze a férfi kezét csípőjén, hallgassa egyre szaporább lélegzetvételét. Negedje el magát, és hagyja, hogy ösztönei – és az övéi – vezessék.

A rét

A vágy: Visszatérés a jó öreg anyaföldhöz, a teremtéshez, az Édenkertbe. A test és a lélek egészséges, a természet ölén egybe forr Ádám és Éva, te és én. Minden megszűnik, csak fű, virágok, és két egymásba fonódó test létezik.
A valóság: Igaz, hogy selymesen lágy a dús fű, de közötte csalán, szúrós, tövises növények is lapulnak. Az apró virágok csábító illata vonzza a darazsakat és más cudar bogarakat… akik egy percet sem teketóriáznak, mielőtt combunkba vagy tarkónkba vájnák fullánkjukat. Mi a teendő?
Kezdjék egy romantikus és kiadós piknikkel. Pokróc, kosár, minden földi jó, és persze egy üveg rozé. Amikor párja elpilled, kezdje meg a támadást. Harapdálja gyöngéden az ujjait, nyakát, tarkóját, majd váltson egy kicsit: legyen hevesebb. A környezet és a csábítás megteszi a magáét… Jöhet a test küzdelme, a kezek harca, a szenvedélyes összecsapás.

A szénaboglya

A vágy: Kosztümös filmek legromantikusabb jelenetei idéződnek fel… A pelerines, kardos hős megtalálja élete nagy szerelmét, és titkon magáévá teszi a szénaboglyában. De elég a széna is, ha egy kastély padlásán van.
A valóság: Vigyázat… a széna veszélyes, ha szénanáthája van valamelyiküknek… Amúgy szúr is… Mi a teendő?
Egy nagy kendő mindenképpen szükséges. Vagy pokróc. Vagy törölköző. Terítse le: és innentől kezdve jöhet bármi. A széna puha, meleg… most bármi és minden megtörténhet!

A medence

A vágy: Medence? Akkor éjjeli fürdőzés, elegáns villa, meztelen vagy éppen ruhába burkolt testek a víz sikamlósságában. Tisztaság, finomság, elegancia.
A valóság: A víz kellemesen hűvös, talán túlságosan is… bizonyos testrészek nem igazán tesz jót akció előtt. Mi a teendő? Engedjék át magukat a víz simogatásának. Lebegjenek föld és ég között! Nézze csak a mellét: még sosem volt ennyire könnyed, gömbölyű, bársonyos… Hiába, tud valamit ez a tiszta, bársonyos víz.
Engedjen a kettős cirógatásnak: a másik teste és a víz simogatásának. Az ön boldogsága és lebegése felébreszti párjában a vágyat. Mit neki a hideg víz!

A sátor

A vágy: Vadkemping = vad éjszakák. Távol a világtól, a civilizáció hangzavarától, a természet feléled bennünk is, előbújnak az ősi ösztönök, és követelik jussukat.
A valóság: A természet lágy ölén az ember hamar elfárad. A jó levegő, a kiadós kirándulás… megteszik a magukét. Éberség a sátorban? Amikor ott a puha, meleg hálózsák? Ezért tenni is kell valamit! Mi a teendő?
Kicsi a hely… szűk a hálózsák is. Jó lenne egészen egymáshoz simulni… Itt csak a kiskifli-nagykifli pozíció a megoldás! Feküdjön háttal neki, simuljon hozzá, engedje hogy hátulról átölelje, még közelebb, legközelebb jöjjön… Érezze, élvezze, ahogy a testük összesimul, ahogy az ő teste melegíti, átöleli, az önében lüktet…

A vonat

A vágy: Utazás. Száguldás. Mozgás Vonat vagy repülő, egyre megy. Új világok, kalandok. Mint regényes őseink az Orient Expresszen. A kaland, a vágy kedvéért, meggondolatlanul rohantak a férfiak karjába. Mielőtt a vonat megérkezik…
A valóság: Van a legendás múlt, és van a valóság. Táborozni induló gyerekzsivaj, nagycsalásosok, haza- vagy pihenni térő utasok. Minden, csak nem romantika. Mi a teendő?
Két megoldás lehetséges. A vonat ritmikus mozgása, zakatolása, zötykölődése megteszi a magáét, csak a szemjátékon múlik minden… Ennél sokkal izgalmasabb azonban a mellékhelység, ami ugyan egészen csöppnyi, de minden bizonnyal megfelel a célnak… És – mint mondtuk – a vonat ringása, ritmusa is besegít.

A homok

A vágy: A tengerpart, a megtörő hullámok permetező cseppjei, a hullámok partra csapódásának ritmusa, a napbarnított bőr illata felidézik egy lakatlan sziget romantikáját… Minden készen áll a kozmikus egyesülésre.
A valóság: A homok dörzsöl, kemény. Selymes is persze, de nem rajta fekve, nem az ismétlődő, heves mozgások közepette. Sziliciumdarabkái sértik, vágják a bőrt. És minél finomabbak, annál inkább. A nedves, izzadtságtól nyirkos bőrön a legfájdalmasabb. Mi a teendő?
Mire is való a pareó? Csinos derékra vagy nyakba kötve, de legpraktikusabb ilyenkor… Egy mozdulattal leteríti… és bár megmarad a homok puhasága és gyengéd ölelése, eltűnik bántó keménysége… Aki előrelátó, nagy pareót vesz… mert ilyenkor lepedőnek és takarónak 2 in 1 használható… Takar a kíváncsiskodók elől. Mert ha szeretkezni nem, de sétálni mindenki szeret a holdfényes fövenyen.