A www.smartrent.hu címen elérhető honlapon a márka széles palettájából választhatnak az érdeklődők. A www.smartrent.hu honlapon a smart összes modellje áll az ügyfelek rendelkezésére, amelyeket hagyományos feltételekkel és árakon lehet bérelni: a kínálat a kétszemélyes fortwo city coupé-t és cabriot-t, a négyszemélyes smart forfour-t és a sportos roadster coupé-t foglalja magában.

A smartrent.hu elindításával egyidejűleg a Fox Autorent új akciós bérleti lehetőséget is kínál ügyfeleinek: korlátozott számban már napi bruttó 3999 forintos bérleti áron lehet hozzájutni az akciós smart bérautóhoz. A kedvező napidíj kialakítását az tette lehetővé, hogy – a már jól bevált Fox Cityhopper-hez hasonlóan – a bérautókat hirdetési felületként értékesítik, így a fenntartási költségeket a reklámozó cég viseli.

A Fox Autorent 1998-ban kezdte meg működését Magyarországon; első smart-jait 2002-ben vásárolta. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a kisméretű, ugyanakkor fürge smart ideális bérautó. A modell sikerét bizonyítja, hogy a Fox Autorent a napokban vette át a 100. smart típusú gépkocsiját. A smartrent jelenleg több mint 50 darab smart-ból álló flottát üzemeltet Magyarországon.