A Transformers 3-ban továbbra is az egyik fő szerepet a Bumblebee, magyarul űrdongó névre hallgató autóbot játssza. A General Motors végre hivatalosan is készít egy olyan Camaro limitált szériát, amely a filmbeli járművet idézi.

A 2012-es Chevrolet Camaro Transformers Special Edition autót júliustól lehet megrendelni (a film június 28-án nyit a mozikban), de csak valamikor ősszel szállítják le azokat. Az autó a gyári sárga fényezés mellé fekete versenycsíkokat kap, a normálisnál nagyobb hátsó szárnyat, feketére fényezett 21 colos felniket, és Autobot jelvényeket az első sárvédőkön és a felnik kupakján. Az utastérben a fekete kárpitozást sárga varrással teszik különlegessé, itt a fejtámlákon és a középkonzolon látható Autobot logó. A 3000 dolláros csomagot csak V8-as motorral és RS megjelenési csomaggal rendelkező Camaro kupéhoz adják.

Kívül-belül több helyen is találkozunk az Autobot-logóval a Transformers Camaro limitált széria esetén Kívül-belül több helyen is találkozunk az Autobot-logóval a Transformers Camaro limitált széria esetén