A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft és az Axel Springer közös együttműködésében fejlesztett és üzemeltetett http://mienkabiztonsag.nana.hu weboldalon mindenki teljesen ingyen kiszámolhatja és összehasonlíthatja a biztosítók jövő évi díjait. A kalkulátor program nem csak megmutatja a díjakat, de össze is hasonlítja a biztosítók szolgáltatásait, így minden kedves ügyfél könnyen dönthet: marad jelenlegi biztosítójánál, vagy biztosítót vált.

A biztosítóváltás minden teendőjét a CLB Alkusz az ügyfél helyett elintézi, így az ügyfél, kényelmesen az otthonából tud biztosítót váltani. A CLB Alkusz szolgáltatása a biztosítási díjat nem befolyásolja, és az online biztosításokra árgaranciát is vállal. Online alkuszon keresztül ráadásul még olcsóbban lehet biztosítást kötni, mivel már a biztosítók fele ad online kedvezményt, amely akár 30% is lehet.

Miért érdemes még biztosítási weboldalunkat felkeresni? Mert minden kedves ügyfelünket megajándékozzuk egy 10.000 Ft értékű ajándékkal, és a biztosítót váltó ügyfelek továbbá még meg is nyerhetik a 30 db kétszemélyes adventi bécsi utazás egyikét. Tavaly az átlagos megtakarítás 25.000 Ft körül volt, idén a 30-40 ezer forintos megtakarítás sem elképzelhetetlen.

Számolja ki és hasonlítsa össze a biztosítókat még ma! Csak egy hónapja van a döntésre…