Első helyen végzett a „Luxus kategóriájú off-road jármű és SUV” kategóriában az Audi Q7, amíg az Audi A8 – éppen az Audi A6 quattrot megelőzve – a „Luxus kategóriájú négykerék-meghajtású személyautó” kategória élén végzett.

Az Audi A4 quattro és az Audi A3 quattro is dobogós helyezést ért el saját kategóriájában. A „Luxus kategóriájú négykerék-meghajtású személyautó” kategória abszolút győztese az Audi volt: az Audi A8 quattro és az Audi A6 quattro az olvasói szavazatok csaknem 50 százalékát gyűjtötték be ebben a kategóriában.

A márka kitűnő szereplése azonban az Audi A4 második helyével („Középkategóriás négykerék-meghajtású személyautó” illetve az Audi A3 harmadik helyével („Alsó középkategóriás négykerék-meghajtású személyautó”) lesz teljes.
Az Audi Q7 diadala különösképpen figyelemreméltó teljesítmény. Esetében ugyanis az olvasók egy olyan luxuskategóriájú SUV-ra adták le a voksukat, amely a szavazás idején még nem volt elérhető és megtekinthető a kereskedésekben.

Az olvasók összesen 9 kategóriában 105 modell közül választhattak. A szavazás lezárultával több, mint 500 000 voksot regisztráltak.