A nyár elmúltával több jelentős változás is bekövetkezett a Hungaroringen található Tanpályán. A közelmúltban fejeződtek be azok a felújítási munkák, melyek eredményeképpen a Vezetéstechnikai Centrum szinte teljesen megújult. „Megközelítőleg ötvenmillió forintos költségből többek között leaszfaltoztuk a rántópados ABS teszt-, és a lejtős és hegymeneti pályát, felújítottuk a rántópadot, illetve új műgyanta került a területre. Azt tervezzük, hogy számos olyan rendezvényt vagy kurzust szervezünk a tanpályán, ahova szívesen jönnek a családok, a fiatalok és a cégek is” – fejtette ki Gazsi Júlia, a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. ügyvezető igazgatója.

Ráadásul eredményes tárgyalásokat követően új névadó szponzorral, a Groupama Garancia Biztosítóval készülnek az őszi szezonra. „Több szempontból is előnyös szerződést kötöttünk a harmadik legnagyobb hazai biztosítótársasággal. A Groupama Garancia Biztosító anyavállalata Franciaországban 12 saját tanpályát üzemeltet, és az ott szerzett tapasztalataikat is szeretnénk hasznosítani” – fogalmazott Gazsi Júlia. Franciaországban a Groupama Csoport éves szinten négy millió eurót áldoz a közlekedésbiztonság elősegítésére. A prevenció kiemelkedő értéket képvisel a magyarországi Groupama Garancia Biztosító vállalati filozófiájában is, ezért is döntött Vezetéstechnikai Centrum szponzorációja mellett.

Felújították a Hungaroringen található Vzetéstechnikai Centrumot Felújították a Hungaroringen található Vzetéstechnikai Centrumot

„A francia Centaur program mintájára szeretnénk segíteni azoknak az autóvezetőknek, akik bár rendelkeznek jogosítvánnyal, de bizonytalanok egyes helyzetekben, például a városi közlekedésben vagy a téli útviszonyok között. Hisszük, hogy a váratlan közlekedési helyzetekre való felkészülés minden egyes sofőr számára, így a professzionális és a hétvégi vezetők számára is biztos megoldást jelent a közúti balesetek csökkentésében. Kiemelten fontos feladatunknak érezzük, hogy segítsünk ügyfeleinknek a lehető legnagyobb vezetői rutin megszerzésében, ennek érdekében olyan konstrukció kialakításán dolgozunk, melyben meglévő és leendő ügyfeleink is profitálhatnak a Vezetéstechnikai Centrum támogatása adta lehetőségekből” – mondta Yann Ménétrier, a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója.

Az új névadó szponzornak köszönhetően a jövőben francia tapasztalatokat is felhasználnak majd a vezetéstechnikai oktatásoknál Az új névadó szponzornak köszönhetően a jövőben francia tapasztalatokat is felhasználnak majd a vezetéstechnikai oktatásoknál

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!