Aki unja már a szürke, hétköznapi autókat, annak felüdülés a szezonnyitóként megrendezett Tuningshow, amely idén több más rendezvénnyel karöltve köszöntette a tavaszt a budapesti vásárváros területén. Ez alkalommal speciel a globalizáció áldásos hatásai érvényesültek, hiszen a több külföldi autó jelenléte változatosabb mezőnyben volt tetten érhető.

Persze, nagyon profin vannak megépítve a demóautók, de ha már évek óta ugyanúgy látja őket a közönség a kiállításokon, akkor már kezd rájuk unni az ember. Reméljük a lelkes hotrod építők továbbfejlesztik autóikat, amelyekkel a közönség jelentős része most találkozott először, de korábbi E.M.A.T.-okon már látni lehetett jelentős részüket.

A tetováló tűk zümmögése közepette lehetett megcsodálni az egyedi gyártású autókat-motorokat, ha némileg engedékenyebb lenne a hazai szabályozás, biztos többen is belevágnák az elektromos fűrészüket, a hegesztőjüket az egyedi autó vagy épp motor megépítésébe. Addig azonban itt vannak a már kész hot rodok, amelyek inspirálhatják az embert. Már ha szeretne a műanyagozásnál többet…

A Tuningshow-n készült 182 darab fényképet az Autó-Motor Facebook oldalán tekinthetik meg.