Két évig tartott, mire a a párizsi Ateliers Diva műhely a D3 Studio segítségével elkészítette a saját Porsche 911-esének a megjelenését, mert részletekbe menően újratervezték a retrós megjelenést, beleértve a modern fényszórókat, az új műszerfalat, de az ülések és a kárpitok is egyediek. Bónuszként pedig nem csak széria kupé vagy targa megjelenést lehet választani, de a magas építésű Safarit is megvalósítják megfelelő díjazás ellenében.

Az átalakítás alapját a 964-es gyári kóddal rendelkező autó jelenti, amelybe egy 4,2 literes, 400 lóerős léghűtéses szívó boxermotort szerelnek. Az összes külső karosszériaelem új, karbonból sütik őket, tehát az eredetihez képest csökken a saját tömeg. A színválasztás és a belső pontos kialakítása az ügyfél kívánságának megfelelően történik, akár több egyeztetésre is lehetőség van a 12 hónapig tartó építés során.

Az Ateliers Diva egy hétköznapi használatra alkalmas, a hatvanas éveket idéző versenyautót kínál az ügyfeleknek, mármint 75 szerencsésnek. A franciák 25 példányt építenek mindhárom karosszériaváltozatból, a brit Salon Privé nevű rendezvényes kerítenek sort a közönségpremierre, és reményeik szerint ott fogadják majd az első megrendeléseket is.