Miután újabban egyre inkább emészthető autókat készített az indiai DC Designs, visszatértek a hagyományaikhoz, amely szerint minden eszközzel a feltűnést hajszolják, aminek egy Hyundai Elantra látja a kárát.

Teljesen egyedi első lökhárítót készítettek, amelynél körberúzsozták a ránézésre tessék-lássék módon elhelyezett légbeömlőket. Oldalt már nincs semmi meglepő, leszámítva a piros matrica-csíkokat. Hátul új a lökhárító, itt is megjelenik a piros szín, apró szépséghiba, hogy az ál kipufogó-végződések mögött látszik a gyári állapotban meghagyott cső.

Cseppet sem meglepő módon az utastérben is a piros színt favorizálták az indiai tunerek, az üléseket és az ajtókárpitokat piros bőrrel vonták be, de rengeteg egyéb műanyagelemet is átfényeztek – köztük a légzsákborítást is. Műszakilag semmit nem változtattak a Hyundai Elantrán, de arra már nincs is szükség ilyen megjelenés mellett.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!