A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2013. március 22-24. között, a Hungexpon zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.

Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményt kínál az immáron nyolc, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

RENGETEG ÉLMÉNY EGY HELYEN, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!!

– Carstyling.hu Tuning Show 2013hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
A 2006 óta megrendezésre kerülő, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Az egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt. A rendezvény Európában egyedülálló, autós nagyszínpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában. Az autóépítő arénában egy 418 lóerős, 2012-es Ford Mustang GT épül át teljesen három nap alatt a látogatók szeme láttára, a vizuális örömökre pedig napjában többször látható, exkluzív osztrák Lowrider Show teszi fel a koronát.

– Budapest Motor Fesztiválhazánk legnagyobb motoros kiállítása
Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá, minden eddiginél látványosabban és nagyobb volumenben.
A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól: a fesztivál mindenkit vár, aki megismerné a motorozást, mint új közlekedési alternatívát.

TOVÁBBI KÍSÉRŐRENDEZVÉNYEK, AMELYEK UGYANAZZAL A BELÉPŐVEL LÁTOGATHATÓAK:

– GYMKHANA Országos BajnokságMagyarország első fedett pályás versenye!
– EMAT 2013Épített Motorok és Autók Találkozója
– Hungarian Stunt Riding Championshipa látványos motorsport évkezdő versenye!
– Magyarok a járműgyártás történetébenexkluzív járműtörténeti kiállítás
– Autómárkák, importőrök kiállítása2013 legújabb szalonautói
– Budapest Tattoo Expo 2013 Magyarország legnagyobb tetováló expója

A nyolc rendezvény a Hungexpo öt csarnokában valamint udvarain, összesen 80.000 m2 kiállítási területen zajlik, melyen több, mint 1.000 kiállított jármű lesz megtekinthető.

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

További információk: www.amts.hu