A páncélozott autók egyik legfontosabb védelmi tulajdonsága, hogy rejtőzködnek a forgalomban, ehhez képest nemrég egy ügyfél azzal a kéréssel fordult az orosz TopCar tuningcéghez, hogy tegyék feltűnővé a Mercedes GLE Guard típusú, gyárilag páncélozott szabadidő-autóját.
inferno2
A karosszériát az Inferno, azaz pokol névre hallgató készlettel dobták fel, ami új lökhárítókat, kerékjárat-szélesítéseket, nagyobb méretű tetőspoilert és karbon motorháztetőt jelent. Mivel a kerekek a gyári Guard csomag speciális darabjai, azokhoz és a bő másfél tonnával nagyobb saját tömeghez igazított felfüggesztéshez nem nyúltak.
inferno3
Igazán azonban az utastérben tombolták ki magukat az átépítők, ahol a megrendelő kérésének megfelelően mindent lime zöld és barna bőrrel vontak be, a tetőkárpitot gyémántvarrással feldobott barna alcantarával dobták fel. A gyári fautánzat helyére valódi fából készült betéteket raktak, néhány helyen valódi krokodilbőrrel dobták fel a tehénbőr egyhangúságát, és ami csillog, az valóban 24 karátos arany.

inferno4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!