Az egyik legnépszerűbb terméke a Hennessey Performance tuningcégnek a Velociraptor 600-as átalakítás, amelynél az F-150 Raptor pickup tudását fokozzák a mintegy 77 000 dolláros indulóárhoz képest viszonylag kedvező áron – a 3,5 literes V6-os EcoBoost biturbó teljesítményét 558 LE/911 Nm-re növelik 19 950 dollárért cserébe.

Ez alapján kínálják most a Sherco Edition-t, amely a névnek megfelelően a Sherco motorkerékpár-gyártóval közösen készül, és különlegessége, hogy nem egyszerűen csak a krosszgépek szállítására készítik fel az autót – 2 motorkerékpár biztonságos rögzítését lehetővé tevő tartók, 5 gallonos versenybenzin-szállító és rámpaként is használható kiegészítő védőfal –, de rögtön a 2 krosszmotort is mellékelik a csomagban. Az ügyfél döntheti el, hogy a 2 ütemű Sherco 300 SE vagy 4 ütemű Sherco 300 SEF krosszgépeket kéri; mindkét esetben módosított hengerfejet, megnövelt teljesítményű hűtőrendszert, és az összes feláras védőlemezt megkapják a motorkerékpárok.

A teljes, tehát 3 járművet tartalmazó csomag ára egyébként 205 000 dollár, ebben már benne van a Sherco verseny-megjelenésének felvitele az új F-150 Raptor karosszériájára, a Velociraptor 600-as átalakítás és a feláras Brembo fékrendszer. Felár ellenében a világ bármely részére leszállítják a járműveket, de a forgalomba helyezés már az ügyfél dolga, igaz, a helyi Hennessey-partner ebben is a segítségére tud lenni.