Nem aprózza el az átalakítást a Toyota, különösen ha egy olyan fontos autóról van szó, mint a Prius hibrid. A Tokyo Autosalon kiállításon rögtön négy gyári tuningcsomagot is megmutat a nagyközönségnek, és az ezekben foglalt alkatrészeket rögtön meg is lehet majd vásárolni.

A Modellista nevű almárka az Iconic Style és Elegant Ice Style készleteket kínálja, amelyben különösen látványos 18 colos felniket is találni – amúgy 15 colról indul a választék. A fekete/piros/fehér üléskárpit valójában csak huzat, amelyet a gyári ülésre kell ráfeszíteni, de a műszerfal betétei is cserélhetőek, illetve a gyáritól eltérő váltógomb-fészket is kínálnak. Kívül krómozott rátétekkel dobják fel a megjelenést, és nem hiányozhatnak a mélyre húzott légterelők sem. Az Elegant Ice Style esetén a jobboldalon kivezetett dupla kipufogót alkalmaznak.

A TRD almárka átalakításai sportosabb eredményre vezetnek, talán ezért is került mindkettő nevébe a dinamikus szó. Az Agressive Dynamics Style első lökhárítója fekete betétekkel változtatja meg az autó karakterét, jobban kihangsúlyozva a V-alakot. A hátsó szélvédő felső peremén apró légterelő-vezérsíkokat helyeznek el, a hangsúlyos diffúzor közepén két darab kerek kipufogóvégződést látunk.

Az Aero Dynamics Style megjelenése visszafogottabb, de azért itt is mélyre húzzák az első koptatót, és hátul még több az apró vezérsík, hiszen a diffúzorba is ilyenek kerülnek. A japán mérnökök egyébként szó szerint mindenre gondoltak, amikor arról volt szó, hogyan húzzák ki a pénzt az emberek zsebéből, hiszen még karbon-mintás (a fényezést a karcoktól védő) kilincs-betét is kapható, de a kifejezetten a Prius-szélvédőre szabott napellenző-betét is kapható 23 000 Ft-nak megfelelő összegért.