Hivatalosan Aznom Motore Centrale R230 névre hallgat az autó, amely nem is olyan rég Abarth 500-ként kezdte meg földi pályafutását. A kis négyhengeresben rejlő tuning-potenciált már sokan kihasználták, de elsőként az Aznom csapata valósította meg mindezt úgy, hogy a vezetési élmény érdemben növekedett.

Persze jó dolog egy 230 lóerős, elsőkerékhajtású minivel is cikázni, de ennél még ezerszer jobb dolog ugyanezt egy 230 lóerős, hátsókerékhajtású minivel végezni. Ehhez ráadásul egyesül az egyébként is megkérdőjelezhető használati értékkel bíró hátsó ülésekről kell csak lemondani. No meg arról az 50 kg-nyi ballasztról, amit ezek jelentenek. Ezek után már nem csoda, hogy a 100 km/órás sebességet 4,7 másodperc alatt éri el az Aznom 500-as, végsebessége 245 km/óra.

Nem változott a vezetői környezet az Aznom Motore Centrale R230 esetén Nem változott a vezetői környezet az Aznom Motore Centrale R230 esetén

Az egyedüli szépséghibája a dolognak, hogy a teljes átalakításért 60 000 eurót kérnek. Ami mondjuk még mindig olcsóbb, mint a Fenice Milano Abarth 500 C La Dolce Vita Gold and Diamonds 200hp.