Technikai okokból (a karbon alkatrészek átalakításának költsége túl magas lett volna) a 760 lóerős Ford Mustang Shelby GT500-as még a modellfrissítés előtti megjelenést viseli magán. A Hennessey tuningcég szerint ez tarthatatlan, ezért most az egyszerű Mustang GT alapján elkészítette a Legend Edition nevű modelljét, amely az aktuális megjelenést 808 lóerővel kombinálja.

Az 5,0 literes V8-as blokkra hatalmas kompresszort szerelnek vizes intercoolerrel együtt, nagyobb szállítási kapacitású benzinpuma, befecskendezőszelepek, új szívósor és a katalizátor után új kipufogórendszert építenek be, ennek eredményeként a csúcsteljesítmény 808 lóerőre (7200/perc), a maximális nyomaték 918 Nm-re (4500/perc) emelkedik. A 0-96 km/óra gyorsulás 3,3 másodpercig tart, a csúcssebesség 320 km/óra.

A biztonság kedvéért sportfutóművet, nagy teljesítményű Brembo fékrendszert, 20-as felnikre szerelt Michelin Pilot Sport Cup2-es abroncsokat is kap a Hennessey Mustang GT Legend Edition, amely csak fekete-fehér színkombinációban létezik, és csak 50 példányt készítenek belőle.