Egy 1968-as évjáratú, nagy teherbírású Dodge D200-as pickupot vett kezelésbe az FCA konszernen belül a tartozékokért és tuningalkatrészekért felelős Mopar részlege a SEMA kiállítás alkalmából.

Leborotválták a feleslegesnek ítélt kiegészítőket, majd Delmonico Vörösre fényezték a karosszériát, a lökhárítók, a 22 colos felnik és az orrpajzs krémfehér színt kaptak, az első-hátsó lökhárítókat szűkebbre szabták, hogy rásimuljanak a lemezre. Elöl-hátul LED-es lámpák világítanak, a műszerfal és a tetőtől talpig bőrrel kárpitozott (a padlószőnyeg szövet) utastér egyedi kialakítású.

Sokat dolgoztak a technikán, az eredeti alvázat a hossztartók bedobozolásával megerősítették, egy modern Ram pickupból származik az 5,9 literes Cummins turbódízel (325 LE/827 Nm), amihez hatfokozatú, kézi kapcsolású váltó csatlakozik. Az első tengelyt 7,5 centivel előrébb vitték, csak hogy egy kicsit az arányokat is módosítsák, és airride légrugókat is beépítettek, amelyek három szintet – padlóra hasalás, alacsonyan haladás, normál magasság – tesznek lehetővé.