Oakley Design LP760-2 névre hallgat az alkotás, amelynek a Lamborghini LP700-4 Aventador alapján készül, mindössze 5 példányban. A tuningcég ugyanis csak ennyi autót hajlandó készíteni az exkluzivitás megőrzése miatt, a csomag egyes alkatrészeit azonban külön-külön is árulja majd.

Az Oakley Design által kifejezetten ehhez az autóhoz készített könnyűfém felni darabonként 4 kg-mal könnyebb a gyári szerelésűnél, az abroncsokat megtartják (elöl 255/35 ZR 19 elöl, 355/30 ZR 20 hátul), de a felnik szélesebbek (9,5 inch elöl, 13 inch hátul). A tömeget karbon karosszériaelemekkel csökkentik tovább, illetve a titanium sportkipufogóval, ami 30 kg-ot spórol. A motor teljesítményét nagyobb átmérőjű csövekből álló szívósorral átprogramozott vezérléssel növelik 760 lóerőre.

Növelt teljesítmény, jó 100 kg-mal alacsonyabb tömeg - izgalmasnak ígérkezik az Oakley esign Lamborghini Aventador Növelt teljesítmény, jó 100 kg-mal alacsonyabb tömeg – izgalmasnak ígérkezik az Oakley esign Lamborghini Aventador

Igazán attól lesz villámgyors az autó, hogy hátsókerékhajtásúvá alakítják. Az első kihajtás, differenciálmű és féltengelyek elhagyása 85 kg-mal csökkenti a tömeget. A pontos menetteljesítményeket még nem ismerjük, mivel az autó még építés alatt van, és nem tudták lemérni azokat.