Az ausztrál Walkinshaw Performance nevű tuningcég jelentette be az eddigi legforróbb Cruze-t, amely a helyben gyártott Holden Cruze-ból készült, de ugyanúgy alkalmazható a nálunk is megvásárolható Chevrolet Cruze-ra is.

A részletek megnevezése nélkül azt állítják, hogy az 1,4 literes, benzines turbómotor teljesítményét 140-ről 241 lóerőre növelik, a maximális nyomaték 200 Nm-ről 310 Nm-re emelkedik. A változások részleteiről egyelőre mindössze annyit tudunk, ami a képeken is látszik, azaz dupla rendszeren keresztül távoznak a kipufogógázok. A tuningcsomag része még egy sport felfüggesztés, a nagy teljesítményű fékrendszer illetve az egyedi felnik, ezen felül még a hátsó lámpa kapott egy szemöldököt.

 

Nem tudjuk, mennyi pénzt kérnek az átalakításért, de azt igen, hogy a Walkinshaw Performance 3 év/100 000 km garanciát vállal az általa végzett áralakításokra. Nem kell egyébként rögtön Ausztráliából rendelnie a tuningkészletet annak, aki egy ilyen forró Cruze-ra vágyik, hiszen a cégnek van képviselete az Egyesült Királyságban is.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!