Hirdetés – Gumicserét gyors időpontfoglalással a Point S Magyarország 70 szervízében végezhetjük el, akár a lakóhelyünk közelében. Mindezek mellett a szervízhálózat telephelyein ellenőriztethetjük a futóművet, ha defektes a gumiabroncs akkor azt kijavítják, illetve klíma tisztítást és töltés is vállalnak.

Az alábbiakban bemutatjuk a gumiszervizem.hu gyűjtőoldallal rendelkező hálózat hasznosságát és a MyPoint-S mobilalkalmazást.

Gumicsere gyors időpontfoglalással

A gumicserét akkor érdemes elvégezni, amikor a futófelület túl kopott, vagy az oldalfal megsérült, illetve a futófelületen található bármely lyuk átmérője meghaladja a 6mm-t. Abban az esetben, ha vezetés közben rezgést vagy egyéb zavaró tényezőket tapasztalunk, azonnal csökkentsük a sebességet, majd nagyon óvatosan és körültekintően vezessünk, amíg biztonságosan félre nem tudunk állni, ezután meg kell vizsgálni a gumiabroncsokat. Amennyiben valamilyen hibát, vagy sérülést észlelünk, egyből forduljunk szakszervízhez.

Segít a Point S hálózat gyors és hatékony online időpontfoglalórendszere, amelyet okostelefonról – Android és iOS platformon egyaránt használható – letölthető a MyPoint-S applikáció. Pár kattintással intézhetjük a gumicserét bárhonnan, éjjel-nappal. Mindemellett az alkalmazás értesítést küld az okostelefonra az időpontról, így biztosan nem fogjuk elfelejteni.

 

Használjuk ki továbbá az ingyenes regisztráció adta előnyöket, pl.: autónk adatait csak egyszer kell bevinni a rendszerbe. Az időpontfoglalás pedig egyszerűbbé válik, nem beszélve a törzsvásárlói kedvezményekről.

Mikor célszerű a futómű ellenőrzése vagy beállítása?

– új téligumi vagy nyárigumi vásárlása esetén

– rendellenes gumikopás

– futóműből jövő kopogó hang

– bizonytalan úttartás

– keréktárcsa sérülése esetén

– futóműalkatrész cseréje után

– időszakosan évente egyszer, vagy 15000 kilométerenként.

A gépjármű futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, deformálódások érik. Ezeknek hatására megváltozik a kerék összetartása, és dőlése. Ezért kiemelt fontosságú a vezetés biztonsága érdekében a futómű állítás. A rossz futóművel rendelkező jármű vezetése fárasztó és veszélyes, mivel folyamatos kormányellenőrzést igényel vezetés közben. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, valamint növeli az üzemeltetési költségeket (a gumi természetellenesen kopik).

Egyedi kátyúgarancia – mint bónusz szolgáltatás?

Ez a nagyszerű szolgáltatás új gumik vásárlása esetén, amely kizárólag csak itt, a hálózatban vehető igénybe. Amennyiben a Point S hálózat partnereinél vásároljuk meg a meghatározott gumiabroncsok valamelyikét, úgy a vásárlást igazoló számla birtokában az azt követő 1 éven belül jogosultak vagyunk az abroncsok díjmentes cseréjére olyan esetekben is, amelyekre a gyártói garancia nem hatályos.

Ilyenek többek között a rongálás, a defekt, valamint a kátyúba (A kátyú az utak használata során és a csapadékos időjárás által okozott erózió miatt létrejövő károsodás az úttest aszfaltrétegén.) -, padkára- vagy járdára hajtás közben szerzett sérülések. Nem kell mást tenni, mint regisztrálni a vásárlást igazoló számlával és megőrizni a regisztráció során kapott garanciajegyet. Szükség esetén pedig a garanciát érvényesíthetjük a hálózat 70 szakszervízében.

A Point S hálózat szolgáltatásai a magyar mellett angol és szlovák nyelven is igénybevehetők a Gumiszervizem weboldalon. A térképes keresővel pedig könnyen kikereshető a lakóhelyhez közeli szakszervíz.

Például, ha Szolnok településen élünk, akkor a Bujáki Kft –lehet a segítségünkre, a listában az első szabad időpont is megjelenik a szerviz telefonszámával és szolgáltatásaival.