Élőben, ha lehet, még jobban néz ki a Kecskeméten gyártott Mercedes CLA 45 AMG alapján készített versenyautó, mint ahogy azt a sajtófotók mutatják, amelyeket láthattak az autóról szóló hírben is.

Nem spóroltak a kerékjárat-szélesítésekkel és a túlméretezett légterelők látványa is elég meggyőző. Arról nem is beszélve, hogy a hátsó szárny nagyon kényelmes is, hiszen pont olyan magasságban helyezkedik el, ahogy azt egy talponálló asztalától megszokta az ember.

A Mercedes CLA 45 AMG Racing Series egyébként ennél többre hivatott, ha minden jól megy, már jövőre elindul az egyautós versenysorozat, amelyben a Kecskeméten gyártott autók küzdenek majd. Ezzel párhuzamosan dobják majd piacra az elsőkerékhajtású változatot is, hiszen vannak olyan szabályzatok, amelyek kétkerékhajtást írnak elő, és az FIA-előírásoknak megfelelően várhatóan 1,6 literes benzines turbómotorral is választható lesz majd az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!