A Maláj Nagydíjon elért elsöprő győzelemétől felfrissülve, a 23 éves Red Bull pilóta előbb egy 5.0 literes, V8-as Infiniti FX50 kormányát ragadta magához, majd egy 3,7 literes, V6-os Infiniti G37-el kápráztatta el a közönséget, nagysebességű köreivel demonstrálva a prémiumautók kezelhetőségét, és azt, mit is lehet velük művelni kikapcsolt elektronikával.

A tesztköröket követően Sebastian meglátogatta a sanghaji Infiniti központot, ahol rajongókkal és a márka vezetőivel találkozott, valamint szemügyre vette a teljes modellválasztékát. Sebastian így nyilatkozott az élményeiről: “Nagyszerű szórakozás volt az Infinitiket vezetni. Teljesen meggyőztek, pontosan irányíthatóak és tele vannak erővel – ami mindig jó párosítás – nagy élmény volt velük a pályán. Mostanában egy FX50-et vezetek, csodálatos jármű és örülök, hogy egyre több Infiniti kereskedés nyílik Kínában is.”

Vettel a kínaiak szeme láttára próbálta ki az Infiniti választékot Vettel a kínaiak szeme láttára próbálta ki az Infiniti választékot