A “Pilóták a tűzhely mögött” eseményen a Vodafone, a Ferrari csapat hivatalos szponzora, a magyar konyhaművészet titkaiba vezette be a Ferrari pilótáit, Michael Schumacher-t és Rubens Barrichello-t. A Hotel Intercontinental Budapest Corso teraszán megrendezett Vodafone „Pilóták a tűzhely mögött” esemény egyben az RTL Klub Recept Klub különkiadásának nyilvános felvétele is volt.

A Ferrari pilóták a Recept Klub műsorvezetőivel közösen alkották meg a magyar ételkülönlegességeket. Michael Schumacher és Kaszás Géza magyaros libamájat lecsóval és sült burgonyával, míg Rubens Barrichello és Kovács Lázár túrós csuszával és paprikamártással körített szürkemarha bélszínt készített. 

A „Pilóták a tűzhely mögött” rendezvény mind a pilóták, mind pedig a Vodafone Magyarország számára lehetőséget nyújtott arra, hogy közösen tegyenek hitet a minőségi szórakoztatás és szolgáltatások mellett. Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója szerint „Magyarország a

szakácsművészet és az ínyencek hazája, és a Ferrari két csodálatos pilótája élvezettel fedezte fel a magyar konyha különlegességeit. A Vodafone a tökéletes és kiemelkedő szolgáltatásokban hisz, és úgy vettem észre, hogy a tűzhely mögött mind Michael, mind pedig Rubens ugyanerre a tökéletességre törekedett.”

– Ma a konyhaművészek mellett mi voltunk a „mitfahrer-ek”, de hétvégén a Hungaroringen már a vezetőülésben teszünk meg mindent a siker érdekében” mondta Michael Schumacher.

– Az igazi kánikula ellenére nagyon élveztem a különleges Gundel palacsintasütést tette hozzá Rubens Barrichello.

A Recept Klub különkiadását vasárnap, a Magyar Nagydíj előtt sugározzák az RTL Klubon.