A Hugo Boss divatcég immár három évtizede partnere a McLaren Formula-1-es csapatnak, az évforduló miatt a divatcég online pályázatot hirdetett, amelyre kilencezer nevezés érkezett, a végső 15 között egy magyar népművészeti motívumokat is szerepeltető ruha is bekerült.

Ebben versenyzett Jenson Button és Lewis Hamilton a Hungaroringen, és nagyon úgy tűnik a szezonzáró Brazil Nagydíjon is ebben fognak vezetni a pilóták.

A www.hugoboss.com/mclaren weboldalon lehet szavazni az e-mail címünk megadásával, és jelen pillanatban toronymagasan vezet Kalmár István kalocsai mintás overall-ja. A szavazók által kiválasztott legjobb design alkotója meghívást kap Sao Paulo-ba, hogy szemtanúja lehessen annak, amint a két pilóta az általa tervezett overallt viseli a szezonzáró Forma 1 versenyen. Október 15-ig még mindenkinek lehetősége van klikkelni a neki tetszőre, így a magyar designra is!

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!