Tudtad, hogy Michael Schumacher éppen 25 évvel ezelőtt aratta első Formula 1-győzelmét a Spa-ban rendezett Belga Nagydíjon – méghozzá egy Ford-motoros Benetton-autó volánja mögött?

Ez volt az első a 91 F1-győzelem közül, amit 21 éves pályafutása alatt szerzett. Schumacher első 10 diadala a Ford V8-as motorokhoz kötődik. 1992-ben a Williams-Renault uralta a Formula 1 mezőnyét, de augusztus 30-án az eső áztatta Spa Francorchamps pályán Schumacher káprázatos tempóban versenyzett Benetton B192-es gépével, több mint 36 másodpercet verve Nigel Mansellre. Abban az évadban végül nyolcszor állhatott fel a dobogóra.

Schumachernek az 1993-as Portugál Nagydíjig kellett várnia második F1-futamgyőzelmére, de a következő évben már nyolc első helyezést zsebelhetett be Ford-motoros Benetton B194-esével, első ízben szerezve meg a Formula 1 egyéni bajnoki címét.

Schumacher volt az egyetlen pilóta, aki hétszer is bajnok lett egyéniben – sőt zsinórban ötször egymás után –, emellett pedig ő tartja a legtöbb nagydíj-győzelem (91), a legtöbb első köridő (77) és az egy szezonban nyert futamok (13) rekordját is.