Németországban fejlesztették ki BMW eddigi legkisebb motorkerékpárját, amelyet Indiában fognak gyártani a TVS-nél. Stílusában az S1000R-t idézték meg, miközben az erőforrás kevesebb, mint fele akkora, mint amit a BMW robogóinál használnak.

A Stunt 310 által megelőlegezett gépbe kicsit hátradöntve építik be a 313 köbcentis vízhűtéses egyhengeres négy szelepet és két felülfekvő vezérműtengelyt és benzinbefecskendezést is kap, maximális teljesítménye 34 LE 9500/percnél, a nyomaték 28 Nm 7500/percnél. A fejlesztésnél arra ügyeltek, hogy világszerte mindenféle benzinnel képes legyen üzemelni és teljesítse a károsanyag-kibocsájtási szabályokat.

Elsősorban városi használatra szánják a mozgalmas vonalvezetésű gépet, amellyel azért a lakott terület határát elhagyva is lehet élvezetesen közlekedni, erről viszonylag hosszú tengelytávolság, felfordított villa és merev acél csőváz gondoskodik. Elöl 300, hátul 240 mm-es átmérőjű a féktárcsa, a blokkolásgátló alapfelszerelés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!