Egészen januárig vár a LEGO a BMW R 1200 GS motorkerékpár építőkészlet forgalmazásával, azért késik le szándékosan az idei karácsonyi szezont, mert jövőre lesz 40 éves a Technic sorozat, és az ünnepi évet nyitják ezzel a készlettel, amely az első, amely motorkerékpár-gyártó támogatásával készül.
lego2
A 33 cm hosszú, 10 cm széles és 18 cm magas motorkerékpár összerakásában a megszokott papír-alapú instrukció mellett egy 3D-videós alkalmazás is segíti a vállalkozó kedvűeket. Az összesen 603 darab építőkocka között van egy olyan elem, ami csak itt kerül felhasználásra.
lego3
Felismerhető a Telelever első felfüggesztés, a kéthengeres boxer természetesen kardánhajtáson keresztül csatlakozik a hátsó kerékhez. A megszokott együttműködésnél mélyebb volt a közös munka a LEGO BMW R1200 GS megalkotásakor, a BMW formatervezői is kivették a részüket a tervezésből, nekik köszönhetően a változatlan arányok és az olyan finom részletek, mint a fekete küllők.

lego4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!