Az Új-Delhi Autószalonon debütált a Revolta Motors nevű vállalkozás, amely két darab villanymotoros robogóval lép majd piacra jövőre. Az egyik egyszemélyes személyszállító, a másik pedig azitt látható, meglehetősen furcsa megjelenésű teherszállító.

Befejezésre vár a gép, meg műszerfalra és hátsó lámpára... Befejezésre vár a gép, meg műszerfalra és hátsó lámpára…

A Magic Box, azaz varázsdoboz névre keresztelt szerkezet karosszériája lényegében egy hatalmas lyuk, amelyet például papírdobozzal lehet megtölteni. Nem tűnik túlságosan tartós megoldásnak egy olyan országban, ahol a monszunidőszakban heteken keresztül erős esőzések vannak.

A Revolta Magic Box csúcssebessége 60 km/h, egy feltöltéssel legfeljebb 60 km-t tud megtenni, és 100 kg a terhelhetősége – ebben már benne van a sofőr is. Alapvetően ételszállítással foglalkozó vállalkozásokat céloznak a járművel, ahol ez az alacsony terhelhetőség is megfelelő. Technikailag annyiból tud többet az egyszerű személyszállítónál a Magic Box, hogy a fedélzetén a jármű élő követését lehetővé tevő GPS-jeladó is van, így a megrendelő pontosan tudja, hol jár az általa kért áru.

Fotó: Team-BHP Fotó: Team-BHP

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!