Amíg az indiai DC Designs autóipari munkái meglehetősen kérdéses ízlésvilágot tükröznek, a cég első próbálkozása a motorkerékpárok világában meglepően jól sikerült, az első készlet a Royal Enfield Bullet 350-es számára készült, és CarbonShot névre hallgat.
carbonshot2
Mindössze 5000 ilyen készletet akar gyártani a DC Designs, ez a hatalmas indiai motorkerékpár-piac ismeretében tényleg korlátozott darabszámot jelent. 76 ezer rúpiát, azaz 323 ezer Ft-ot kérnek a CarbonShot csomagért, amely a gyáriak helyére felcsavarozható sárvédőket, LED-es fényszórót, a gyári tankra rögzíthető burkolatot, új ülést és ahhoz csatlakozó hátsó spoilert (ebben kap helyet a LED-es hátsó lámpa), és egy mélyre nyúló légszűrő/akkumulátor burkolatot tartalmaz.
carbonshot3
Karbonból sütött műanyag és krómozott acél elemekből állnak összes az egyes alkatrészek, az ülés bőrözött. A jövőben még több ilyen átalakító-készletet kínálnak majd, az autóipari termékektől való könnyű megkülönböztetés érdekében a DC2 márkanéven. Arról egyelőre nincs szó, hogy Indián kívül is árulnák a csomagokat.

carbonshot4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!