Az első Vietnámi Motorkerékpár Show-n leplezte le a Yamaha a 04GEN elnevezésű robogó-tanulmányát, amely az új, Kifinomult Dinamizmus nevű formavilágát viseli magán, és egyben a RUN, azaz Revolutionary (forradalmi), Unique (egyedi) és Noble (nemes) ötletet is megvalósították.

Nem teljesen tiszta, mi volt a szándék, ami azonban jól kivehető, azok a rovarszárnyakat mintázó hátsó-oldalsó feledek, amelyek felfelé nyílnak, és ehhez hasonló stílusban készítették el a lábvédőt is. Egyébként egy, a kifutón végigsétáló modellt próbálták megidézni a tervezők a megjelenéssel, de a hattyú kecsességét is megemlítik még a sajtóanyagban, hogy teljes legyen a képzavar.

A megépítésnél újfajta, átlátszó műanyagot használtak, az ülést és a markolatokat kontrasztos színű bőrrel vonták be, a műszeregységet a kormányoszlop végére helyezett, megfelelő alkalmazást futtató okostelefon helyettesíti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!