A világpiacon a Honda 0 lesz a japánok akkumulátoros-elektromos almárkája, Kínában a most bejelentett Ye-vel lépnek hamarosan piacra, 3 autót már be is mutattak. Elsőként a Ye P7 és a Ye S7 kerül piacra, ezek lényegében egyforma szabadidő-autók, amelyek megjelenését a Dongfeng-Honda és a Guangzhou-Honda vegyesvállalatok formavilágához igazították. Az utastérben meghatározóak a hátulról megvilágított burkolati elemek, a fedélzeti rendszer mesterséges intelligencia segítségével igyekszik a használók kedvében járni.

Ugyanazt a dedikált villanyautó-alapot használják a modellek, amely 1 vagy 2 hajtómotoros változatban készül, a hátsókerékhajtású változatot sportos vezetőknek hangolják. Ezen kívül egyelőre nem rendelkezünk további információkkal a Honda Ye P7 és a Honda Ye S7 technikájáról, a forgalmazás 2024 végén indul, időben hírt adnak majd arról.

2025-ben aztán érkezik majd a sportos személyautó, amelyet a Ye GT tanulmány előlegez meg. Ennél alacsony és áramvonalas karosszériát készítettek, túraautósan elnyújtott vonalvezetéssel és a műfajban kötelező keret nélküli ajtókkal. Még több a képernyő a műszerfalon, még több a hátulról megvilágított díszbetét. A Honda egyébként úgy tervezi, 2027-ben már 6 darab villanyautót kínál majd a kínai ügyfeleknek a Ye almárka.