A 70-es években a haszonjárművekhez és terepjárókhoz kínálta a fiatal vásárlóknak szánt Free Wheeling feltűnő matrica-dekorációs csomagokat a Ford, és ezt elevenítik most fel a 2024-es modellévben a Bronco Sport szabadidő-autónál. Ennek oka, hogy a tavaly bemutatott, retró megjelenésű limitált szériákat elkapkodták a vásárlók, szóval van piaci igény.

Annyi a változás, hogy amíg régen a Free Wheeling csomagban a járművek karosszériájához szabott geometrikus minták is elérhetőek voltak, most csak fényvisszaverő sárga-vörös színátmenetet kínálnak. Ezüstre fényezik a hűtőrácsot, feketére a tetőt, a 17 colos felnik fényes fekete-piros színűek. A fekete és sötétszürke utastérben színátmenetes szövetbetét kerül az üléstámlákra, a műszerfalon és az ajtókárpiton piros díszek jelennek meg.

A Ford Bronco Sport Free Wheeling a Big Bend modellre épül, tehát jár hozzá az összkerékhajtás és a 8 fokozatú automatikus váltó, az ügyfél az 1,5-ös (181 LE) vagy 2,0 literes (250 LE) turbómotor közül választhat.