A Rockstar Games nevű számítógépes játékokat készítő vállalkozás a Grand Theft Auto sorozat harmadik részében mutatta be a Bravado Banshee nevű sportkocsit, amely azóta is az egyik leggyorsabb autó a játékban.

A GTA sorozat most az ötödik epizódjánál tart, és most úgy döntöttek a szoftvercég marketingesei, hogy itt az idő arra, hogy a virtuális valóság helyett immár kézzelfogható autóként is elkészüljön „Amerika legjobb sportkocsija”. Az építést a West Coast Customs nevű cégnél végezték, akik rengeteg számítógépes 3D tervet kaptak, amelyeken aztán annyira módosítottak, hogy rá lehessen azokat szerelni az alapot jelentő Dodge Viperre.

A beltérnél már nem sokat módosítottak, épp csak a számítógépes játékban használt textúrákat igyekeztek reprodukálni a gyári műszerfalon, és persze a kormány közepén elhelyezték a virtuálisan kreált logót is. A technikához nem nyúltak. A hivatalosan GTAV Bravado Banshee nevű autót egy nyereményjáték győztese fogja majd megkapni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!