A valós életben nem sok babér terem a McLaren versenyautóinak, úgyhogy a britek most a virtuális világban próbálnak szerencsét, és ők is elkészítették a saját autójukat a Gran Turismo Sport videójáték számára.

A McLaren Ultimate Vision Gran Turismo a játék ötletgazdájának, Yamamuchi Kazunori felkérésére készült, és a 2030-as év olyan szuperautóját mintázza, ahol még mindig az emberi vezető van a középpontban. A kitalált műszaki háttér karbon karosszériát, aktív aerodinamikai elemeket és 1150 lóerős hibrid hajtásláncot tartalmaz (4,0 literes V8-as biturbó a belső égésű motor), és mindehhez 1000 kg-os saját tömeget találtak ki a fejlesztők.

Október 17-től lehet majd kipróbálni a Gran Turismo sport játékban a legújabb McLarent, ahol háromféle megjelenés közül lehet majd választani: Performance, Ulterior és Noir. A vezetőülés az autó középvonalában helyezkedik el, a hatalmas üvegfelületek miatt a szimulátorpilóták jól látják majd a virtuális környezetüket.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!