Az előző generációnál vezették be a szabadidő-autós körítésű Passat kombit, és mivel annak értékesítése teljesítette az elvárásokat, az új generációból is lesz Alltrack változat. Ezúttal 27,5 mm-rel nagyobb hasmagasságnak örülhetnek a kedves tulajdonosok.

Legkönnyebben még mindig a fekete alsó védőburkolatról lehet megismerni az autót, amely még alsó védőburkolatot is kap, hiszen a gyár abban a hitben él, hogy terepre is merészkednek majd a tulajdonosok a Passat Alltrack kombival. Oké, alapfelszerelésként adják a 4Motion összkerékhajtást,és a menetstabilizáló funkciót is kibővítették különféle programokkal (Eco, Normal, Sport és Offroad) de még a közel 3 centis emelés ellenére is elég hamar elérkezik a határaihoz az autó, hiszek nagyok a túlnyúlások és a tengelytávolság is.

Két benzin- és egy dízelmotorral lesz elérhető a Volkswagen Passat Alltrack, az 1,4 literes TSI 150 lóerős, a 2,0 literes 220 lóerős. A 2.0 TDI rögtön három teljesítménnyel lesz választható, egy turbóval 150 és 184 lóerő lehet a teljesítmény, a biturbó változat 240 lóerős. A 150 lóerős motorok 6 fokozatú kézi váltóval léteznek, a többi pedig csak dupla kuplungos automatával készül.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!